kapcsolat

Hűtő-Klíma Technikai Kft.
Székhely: 8640 Fonyód Tabán utca 16
Telephely: 8640 Fonyód Blaha L. utca 26
Nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék
Cégjegyzékszám: 14-09-001463

Tel.: 85/ 560-030, Fax: 85/ 560-031
Mobil: 30/ 940- 81- 67
E-mail: kardos@hutoklima.t-online.hu

TERMÉKEINK


"H" áraszabás
(megújuló forrásból hőt nyerő rendszer)

Az E.ONszolgáltatási területén, a 2010. évi fűtési időszaktól alkalmazható a "H" "hőszivattyús" tarifa.

"H" tarifával mért villamos energiával a legalább 3 jósági fokú (COP), hőszivattyús, napenergiával, vagy egyéb megújuló energiaforrással működő , az épületek hő ellátását (fűtését) közvetlenül szolgáló készülék működtethetők.

“H” Tarifa

2010.január 1-től kedvezményes “H” tarifát vezettek be az E-ON, DÉMÁSZ, ELMÜ, ÉMÁSZ szolgáltatási területein.

2010 év tavaszától országszerte elérhető egy új “H” jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúk, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt nyújt kedvezményes áramvételi lehetőséget, és a díja nem lehet magasabb, mint az adott szolgáltató vezérelt legalacsonyabb “B” tarifájáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet.

A tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hőellátást biztosító berendezések üzemeltetését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. keringető szivattyúk, kompresszorok, automatikák) villamosenergia-fogyasztását egy kedvezőbb árú tarifán lehessen elszámolni a fűtési szezonban. A rendelet szerint ez a kedvező ár a mindenkori „B tarifánál” (vezérelt tarifa, éjszakai áram) nem lehet magasabb.


GEO Tarifa

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport ágazati elsőként, az energiatudatos fogyasztói magatartás és a megújuló energiára alapozott megoldások terjesztése melletti elkötelezettsége jegyében új áramtarifát kínál lakossági és kisvállalati ügyfelei számára

A hőszivattyú az egyik leginkább környezetbarát, geotermikus energiára alapozott fűtési megoldás, mellyel fűthet, hűthet, melegvizet állíthat elő, sőt épülete optimális levegőztetését is biztosíthatja 75% környezeti és mindössze 25%-nyi elektromos energia felhasználásával. Ez annyit jelent, hogy 1 kWh bevezetett villamos energiából mintegy 4 kWh fűtési energia születik, köszönhetően a hőszivattyús technológiának.

A GEO egytarifás, különmért, vezérelt tarifa. Naponta legalább 20 óra fűtési időt nyújt a hőszivattyú számára úgy, hogy egy megszakítás nem lehet hosszabb 2 óránál, és két megszakítás között minimálisan 2 óra felfűtési idő áll rendelkezésre. Ezzel a hőszivattyús rendszer megfelelő mennyiségű villamos energia betáplálást kap az üzemeléshez.

Magyarországon is elérhető a kedvezményes GEO áramtarifa, melyet hőszivattyús berendezések üzemeltetésére lehet igénybe venni. Az ELMŰ-ÉMÁSZ GEO promóciós csomag célja a megújuló energiák, valamint a környezettudatosság elterjesztése keretében új hőszivattyús fűtési rendszerek beruházásának támogatása.

» Lap tetejére

Viszonteladókat keresünk!

Szeretne viszonteladónk lenni? Kattintson ide!